Andritz Oy Renorin asiakkaaksi Lahden Askonalueelle

Andritz Oy Renorin asiakkaaksi Lahden Askonalueelle

Renor Oy ja Andritz Oy ovat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen 27.4.2012 Lahden Askonalueelle Asko 2 -kiinteistöön sijoittuvista toimitiloista. Andritzin käyttöön saneerataan noin 3.000 m2 toimisto- ja neuvottelutiloja, joihin tulee noin 150 työpistettä. Andritzin on tarkoitus muuttaa uusiin tiloihin kesäkuussa 2013.

Andritzin tulo Askonalueelle vahvistaa edelleen merkittävästi Askonalueen suosiota erinomaisena työpaikka-alueena. Askonalueen hyvä saavutettavuus ja vanhojen teollisuuskiinteistöjen uudelleen kehittäminen nykyaikaisiksi toimisto- ja työpaikkatiloiksi tarjoaa ainutlaatuisen ja viihtyisän työympäristön.
Lisätiedot:
RENOR OY
Timo Valtonen
toimitusjohtaja
p. 0207 220 881
 

Renor Oy on suomalainen kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö, joka omistaa, kehittää ja vuokraa toimitiloja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Renor omistaa useita suuria, entisiä teollisuuskiinteistöjä, joita se kehittää uuteen käyttöön. Renorin kiinteistöomaisuuden markkina-arvo on noin 154 milj. euroa, vuokrattavaa pinta-alaa on n. 354 000 m2 ja käyttämätöntä rakennusoikeutta n. 365 000 m2.
 

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto, voimakattilat ja massankäsittely. Lisäksi Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden liikevaihto on noin 500 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä on noin 1 000. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Savonlinnassa, Varkaudessa, Hollolassa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Harry Rickman. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.