Kauneutta kesän kattauksiin sisällä ja ulkona

Kauneutta kesän kattauksiin sisällä ja ulkona

Kaunis kattaus on osa juhlaa. Pöytäliina antaa kattaukseen juhlaan kuuluvan tunnelman ja luonteen. Jukka Rintalan kesäisissä pöytäliinoissa yhdistyvät kauneus ja helppohoitoisuus, mikä on hyvin tärkeä asia ruokapöydän tekstiilissä.  

Nyt Jukka Rintala on suunnitellut kesäaiheisen malliston, joka tuo hienostuneisuutta, iloisuutta ja tyylikkyyttä kodin juhlien ja myös arjen kattauksiin.

Herkkä Kirsikkapuisto-liina on kuin luotu hääpöytään, Spring Garden syntymäpäivään, Midsummer koko kesäajan käyttöön ja Tsehov Garden graafisen tyylin kattauksiin.

Muotisuunnittelija Jukka Rintala on viivan ja muodon mestari. Hän on yhtä aikaa teollinen muotisuunnittelija, uniikkipukujen suunnittelija, sisustustuotteiden suunnittelija sekä akvarellisti. Oman kädenjälkensä, vahvan viivan ja herkän siveltimen vedon kautta hän osaa taitavasti luoda tuotteisiinsa juhlavuutta, kauneutta ja tyylikkyyttä. Luonto ja puuharhanhoito ovat hänelle voiman ja luovuuden lähteitä. Luonto esiintyykin usein hänen suunnittelussaan.

Ostopaikkatiedustelut: Riikka Jylhä, Tefi Oy, puh. 040 196  3730, riikka [dot] jylha [at] tefi [dot] fi  www.tefi.fi