Rento-saunatuotemerkki sai Design from Finland merkin käyttöoikeuden

Rento-saunatuotemerkki sai Design from Finland merkin käyttöoikeuden

Rento-saunatuotemerkille on myönnetty 27.3.2012 lähtien Suomalaisen Työn Liiton valvoman Design from Finland -alkuperämerkin käyttöoikeus. 

 - Haimme merkin käyttöoikeutta Rento-saunatuotteille, sillä haluamme tuoda entistä laajemmin tietoisuuteen tuotesarjamme ehdotonta ydintä – suomalaista suunnittelua ja muotoilua. Olemme panostaneet tinkimättömästi tähän työhön, ja merkin käyttöoikeus tuo positiivista lisää koko brändillemme, iloitsee Rento-saunatuotteiden markkinoinnista vastaava Peter Mäenpää.

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki osoittaa suomalaisen designin taustalla olevan suunnittelun, muotoilun, tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä suomalaisten innovaatioiden alkuperän.

Design from Finland -alkuperämerkin käyttöoikeuden perusteena on suomalaisen suunnittelun merkittävä vaikutus yrityksen tuotteiden tai palveluiden kilpailukykyyn markkinoilla. Suomalaisen suunnittelutyön merkityksen tulee olla mahdollisimman suuri kaikista suunnittelutyön kustannuksista, ja yrityksen kotimaisen omistusosuuden on oltava vähintään 50 prosenttia. Käyttöoikeuden myöntämiseen vaikuttavat myös pääkonttorin sijainti ja suunnittelun työllistävyys.

Design from Finland -tunnus on Avainlipun sisarmerkki ja vastaa yritysten kasvavaan tarpeeseen viestiä suomalaisesta suunnitteluosaamisesta ja siihen panostamisesta. 

Rento tuo tuoretta ajattelua ja tapoja saunomiseen

Vuonna 2010 lanseerattu Rento-saunabrändi syntyi saunaan ja kylpemiseen perehtyneen suomalaisen asiantuntijaryhmän intohimosta saunomiseen. Ryhmän jäsenet halusivat edistää suomalaista kylpykulttuuria yksilöllisenä sekä sosiaalisena rentoutumismuotona kehittämällä nautinnollisia ja helposti saavutettavia tuotteita kylpyyn ja saunaan.

Rento-tuotteet ovat muotoilultaan selkeitä ja ajattomia tuotteita, jotka sopivat erilaisiin sauna- ja pesutiloihin. Rento-brändin innovatiivisuus näkyy myös erityisesti vaihtoehtoisten materiaalien ja valmistustapojen hyödyntämisessä. Tuotteiden käyttöturvallisuuden lisäksi ekologisuuden huomioiminen materiaalivalinnoissa sekä tuotantotavoissa on Rento-brändille erittäin tärkeää.

Rento-tuotevalikoima kattaa kaikki keskeiset tuotteet saunomiseen: löylyastiat ja lämpömittarit, saunatekstiilit, vihdat ja saunatuoksut, peseytymisvälineet sekä vartalonhoitotuotteet. Rento-saunatuotteita on myynnissä kaupan saunatuoteosastoilla kautta maan.

Lisätietoja:

Peter Mäenpää, Tammer-Tukku Oy, puh. 040 708 9930

Tammer-Tukku Oy

Rento-tuotteiden valmistuttaja on RentoSauna, joka on Tammer-Tukku Oy:n omistama toiminimi.

Tammer-Tukku Oy on vuonna 1954 perustettu, nyt jo kolmannessa polvessa toimiva ja palveleva perheyritys. Yhtiö on noussut Pohjoismaiden johtavaksi kulutustavaroiden myynti- ja logistiikkayhtiöksi. Laaja tuotevalikoima kattaa yleisimmät kuluttajan tarpeet sesonkiartikkeleista kodissa päivittäin käytettäviin tuotteisiin.

Vuonna 2011 Tammer-Tukku Oy:n liikevaihto oli 66 M €. Yhtiö työllistää 146 henkilöä. Tampereella sijaitsevan pääkonttorin yhteydessä on yli 7 000 neliön näyttelyhuone, jossa on esillä yhteensä yli 10 000 tuotetta. Pääkonttorin yhteydessä toimii myös pikatukku. Tammer-Tukku Oy:n logistiikkakeskus sijaitsee Hämeenlinnassa.