Suomalaisen työn puheenjohtaja ja edunvalvoja

Suomalaisen työn puheenjohtaja ja edunvalvoja

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Hallinnoimme suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. Tutustu koko merkki- ja palveluvalikoimaamme oikean puoleisen valikon kohdasta Palvelut.

Tarjoamme toiminnallamme ainutlaatuisen kohtaamispaikan, jossa yritykset, yhteisöt, kuluttajat ja työntekijät kohtaavat ja voivat yhdessä edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä.

Teemme yhdessä yritysten kanssa kuluttajakampanjointia ja tutkimuksia työn murroksesta, kuluttajatrendeistä ja liiton hallinnoimista merkeistä.

Vuonna 1912 perustetulla liitolla on 2414 (tilanne maaliskuussa 2014) yritys- tai yhteisöjäsentä.

Missio

Toimimme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti suomalaisen työn puolesta, jotta jäsenyrityksemme menestyisivät Suomessa ja Suomen ulkopuolella.

Edistämme uusia avauksia tulevaisuuden monipuoliseen työelämään ja työn tekemiseen. Määrittelemme tulevaisuuden työn suuntia, että jäsenyrityksemme voivat reagoida työn murrokseen ja muutoksiin.

Visio

Suomalaisen Työn Liitto on vuonna 2017 tunnustettu suomalaisen työn arvostuksen ja menestyksen puheenjohtaja ja edunvalvoja.

Johdamme asiantuntijaorganisaationa keskustelua suomalaisen työn tulevaisuudesta ja tuomme uudenlaista ajattelua työhön, työn tekemiseen ja työympäristöön. Yhdessä tartumme työn tulevaisuuden haasteisiin ja saamme aikaan positiivisia työn tarinoita!

Suomen tulee nähdä uudenlaisia tapoja ja mahdollisuuksia tehdä työtä, mikä lisää hyvinvointia nyt ja tulevaisuudessa. Suomalaisen Työn Liitto on Suomessa tehdyn työn aktiivinen edunvalvoja. Toimimme yhdessä kuluttajien, työntekijöiden ja työnantajien kanssa suomalaisen työn puolesta.

Suomalaisessa työssä on meidän tulevaisuutemme!

Arvot

* Suomalaisen työn menestyminen on sydänasiamme
* Uudistamme suomalaista työtä ennakkoluulottomasti ja rohkeasti
* Suomalainen työ on ylpeästi kansainvälistä
* Työ luo merkitystä ja hyvinvointia jokaiselle

 

Sisältöön liittyvät tiedostot: