Jäsenedut

Jäsenedut

Liitto tarjoaa toiminnallaan ainutlaatuisen kohtaamispaikan, jossa yritykset ja yhteisöt, kuluttajat, median edustajat sekä poliittiset päättäjät kohtaavat ja voivat yhdessä edistää suomalaisen työn arvostusta.

Esimerkkejä jäseneduista

Kun olet liittynyt jäseneksemme ja saanut liiton merkin käyttöoikeuden:

* Voit käyttää merkkiä yrityksesi omissa markkinointimateriaaleissa, minkä avulla yrityksesi erottuu joukosta positiivisesti.
* Saat rekisteröidyn ja tunnetun yhteisömerkin tuomaa lisäarvoa, jonka avulla yrityksesi voi viestiä hyvistä arvoista. Alkuperämerkinnällä on suuri painoarvo myös kansainvälisillä markkinoilla.
* Saat 100-vuotiaan liiton asiantuntemuksen ja tuen tuotteittesi ja palveluittesi menekin edistämiseksi.
* Saat merkin saaneet tuotteesi ja palvelusi esille Sinivalkoinen Valinta -verkkopalveluun, joka kokoaa yhteen kaikki tuotteet ja palvelut, joille on myönnetty liiton hallinnoima merkki. Sinivalkoinen Valinta tarjoaa ainutlaatuisen alustan markkinoida tuotteitasi ja palveluitasi kuluttajille, yrittäjille, kauppojen sisäänostajille, kuntien hankintapäälliköille jne. Sinivalkoinen Valinta on jäsenillemme maksuton ja helposti päivitettävä markkinointialusta ja voit linkittää tuotetietoihisi tuotteitasi tai palveluitasi myyvät verkkokaupat.
* Tarjoamme käyttöösi tarroja, mobileja, julisteita ja muuta markkinointimateriaalia, joilla voit viestiä merkin käyttöoikeudesta.
* Voit osallistua liiton kampanjoihin, kuten vuosittaiseen Suomalainen joulu -kampanjaan ja näin saada paljon positiivista näkyvyyttä.
* Voit julkaista tiedotteitasi Avainlippu.fi -sivulla
* Saat liiton julkaisut (Avainlippu-jäsenlehti, -vuosijulkaisu sekä Kauppalehti Option liite) postitettuna yritykseesi.
* Saat mahdollisuuden hyödyntää liiton crowdsourcing-menetelmiä tuotekehitysmielessä.
* Voit osallistua liiton järjestämiin tapahtumiin ja seminaareihin.
* Voit verkostoitua ja saada liiton kautta uusia kontakteja.
* Liitto tarjoaa jäsenyrityksiä aktiivisesti medialle.
* Liitto nostaa jäsenyrityksiä aktiivisesti esille omissa kanavissaan, kuten julkaisuissa, verkkosivustoilla, sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa.
* Liitto panostaa myös b2b-palveluihin.
* Liitto harjoittaa aktiivista päättäjäviestintää suomalaisen työn arvostuksen puolesta puhumiseksi - eli jäsenenä myös yrityksesi puolesta!

Hae liiton jäsenyyttä

Hae Avainlipun, Design from Finland -merkin tai Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeutta