Palvelut

Palvelut

Suomalaisen Työn Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja tarjoaa palveluita yrityksille ja yhteisöille, median edustajille ja poliittisille päättäjille - kaikille, jotka ovat kiinnostuneita suomalaisesta työstä. Avainklubi-yhteisöpalvelun, Sinivalkoisen Valinnan ja sosiaalisen median välityksellä liitto tarjoaa kuluttajille tietoa suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin liittyen ja tarjoaa kanavan vaikuttaa ja keskustella suomalaisesta työstä. Lisäksi liitto tuottaa säännöllisesti tutkimuksia, osallistuu erilaisiin yhteiskunnallisiin palkitsemisiin sekä järjestää tapahtumia ja seminaareja sidosryhmilleen.

Liiton merkit

Suomalaisen Työn Liitto myöntää suomalaisille tuotteille ja palveluille kahta alkuperämerkkiä, Avainlippu- ja Design From Finland -merkkiä sekä valvoo näiden merkkien käyttöä. Lisäksi liitto myöntää Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä yhteiskunnallisen hyvän puolesta toimiville yrityksille.

Voit tutustua liiton merkkeihin tarkemmin otsikon
Liiton merkit
alta.

Avainklubi

Avainklubi on Internetissä toimiva yhteisöpalvelu, joka tarjoaa jokaiselle suomalaiselle väylän ideoida ja kehittää tuotteita sekä osallistua yritysten tuotekehitykseen.  Avainklubin tarkoituksena on jalostaa suomalaisten arjen oivallukset menestystuotteiksi ja työllisyydeksi. Mukana oleville yrityksille Avainklubi tuo avointa vuorovaikutusta innostuneiden kuluttajien kanssa myyvempien tuotteiden kehittämiseksi. Avainklubi on yritysverkostolle myös yhteisen oppimisen foorumi, jossa avoimesti vaihdetaan hyviä käytäntöjä sosiaalisen median hyödyntämisessä.

Tule mukaan kekseliäiden ihmisten seuraan osoitteessa Avainklubi.fi

Sinivalkoinen Valinta

Sinivalkoinen Valinta on verkkopalvelu, joka kokoaa yhteen kaikki tuotteet ja palvelut, joille on myönnetty liiton hallinnoima merkki. Liiton jäsenpalveluna Sinivalkoinen Valinta tuo lisää näkyvyyttä jäsenyritysten tuotteille ja palveluille ja mahdollisuuden markkinoida tuotteita kuluttajille ja yrityksille. Liiton jäsenyritykset voivat syöttää tuotetiedot ja kuvat verkkopalveluun suoraan Extranetin kautta.

Sinivalkoinenvalinta.fi

Kampanjat, tapahtumat ja seminaarit

Liitto kampanjoi vuosittain yhdessä jäsenyritystensä kanssa mm. jouluna ja vappuna. Kampanjoiden kärkenä ovat suomalaisesta alkuperästä kertovat alkuperämerkit. Kampanjoiden tavoitteena on vaikuttaa suomalaisten ostopäätöksiin. Kampanjoiden lisäksi liitto näkyy monissa tapahtumissa ympäri vuoden. Liitto järjestää vuosittain myös seminaareja, kuten syksyisin järjestettävän arvoseminaarin.

Otsikon Ajankohtaista alta löydät kaikki ajankohtaisimmat kampanjat ja tapahtumat.

Sisältöpalvelut medialle

Kaipaatko juttuvinkkejä, tutkimustietoa tai hyviä yritysesimerkkejä? Me Suomalaisen Työn Liitossa autamme mielellämme median edustajia viestimään suomalaisesta osaamisesta. Seuraamme jatkuvasti kuluttajien suomalaisuusasenteita sekä suhtautumista suomalaiseen alkuperään. Olemme myös julkaisseet työn ja toiminnan laatua käsitteleviä tutkimuksia. Pystymme nopeasti ja tehokkaasti kartoittamaan myös jäsenyritystemme ja sidosryhmiemme mielipiteitä.

Voit tutustua tutkimuksiimme ja tiedotuslehtiimme otsikon Julkaisut ja tutkimukset alta.

Liiton logot ja merkit ovat ladattavissa Extranetissa. Pyydä mediatunnukset Extranettiin puhelimitse 09 696 2430 tai sähköpostitse stl@avainlippu.fi